неделя, 7 декември 2014 г.

Прогнози за футбол

Днешно време много хора правят търсения за футболни прогнози и сега накратко ще ви обесня как най-успешно трябва да извлечете от информационните сайтове bet365bg, най-важните статистики за да  познаете изхода от дадена среща, което ще ви донесе сравнителни добри средства.

С развитието на интернет през годините, освен играта всичко друго се премести в онлайн пространството. Пълно е със сайтове предлагащи футболни прогнози и за по-голямо удобство, ако не им се доверите, е пълно със статистики за отборите.

Избирате си някаква среща. Примерно да изберем  Манчестър Юнайтед - Милан, имате  няколко часа преди началото на мача. Като за начало трябва да разгледате отборите по-отделно. За Юнайтед последни 5 мача победи, загуби, равенства за да разберем формата на отбора. Правим същото и за Милан. След което трябва да гледаме дали имат контузени или наказани основни играчи. Вижте от какво естество е двубоя, дали е с голямо важност и за кой отбор повече. Следва да разгледаме статистиката между двата отбора, като кой има повече победи , кой е с по-голям опит, кой доминира през последните години.


Изключвайте опцията за любим отбор ако искате да печелите от футболни залози, защото не винаги голямото име печели. Примерно през сезон 2011/2012 Манчестър Юнайтед не се представи добре в Шампионска лига , като отпадна от групите на Шампионската лига, след коете не се представи и в Лига Европа, като тази година беше пълен провал за тях. Може би просто е време Сър Алекс Фъргюсън да си отиде. Трябва им нещо ново, нещо което да освежи отбора.


Преди да навлезете в играта с реални пари, може да пробвате вашите умения с виртуалните игри, има много сайтове предлагащи игра с прогнози , като в края на месеца може да спечелите пари. Всичките те имат награден фонд, които се осигоряват от различни световно извесни букмейкърски къщи bet365 и спортингбет затова може да им се доверите. Футбола е страст и емоции, не е начин за сигурни печалби, просто може докато гледате това което обичате да изкарате допълнителни доходи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар